Izvor:
10.05.2018 u 18:30
0

Seks, novac, nasilje: Jeziva istina o sekti u kojoj je bila unuka princeze Jelisavete Karađorđević! (VIDEO)

Unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević, Indija Oksenberg, bila je jedna od mnogih zatočenica ozloglašene sekte "Nxivm" koju je predvodio nedavno uhapšeni Kit Renijer (57).

U pitanju je kult koji je od donacija pribavio više stotina miliona dolara, pritom se iživljavajući pre svega nad svojim ženskim članovima.

Ta sekta operisala je u Americi, da bi se potom prioširila i na ostatak sveta, sve do trenutka dok njen lider Renijer nije počeo da deli uloge svojim sledbenicima nekadašnjih lidera nacističke Nemačke – od Gebelsa, preko Hajdriha, pa sve do Adolfa Hitlera.

Tada je reagovala jevrejska zajednica koja je urgirala kod američkih bezbednosnih službi da se uhapsi Renijer, što se na kraju i desilo.

Kako vrbuju mlade ljude, kako nabavljaju novac i na koji način se iživljavaju nad svojim sledbenicima pogledajte u prilogu emisije "Dobro jutro Srbijo" Happy televizije, u kojoj je gost bio sektolog Dimitrije Pastuović.

happytv.rs
Foto: instagram/india oxenberg

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter