Izvor: BSC Happy
13.10.2023 u 09:29
1

ŠEŠELJ ZAGRMEO NA HAPPY TV: HAMAS je NEPOBEDIV – TO JE IDEOLOGIJA, TO NISU TERORISTI VEĆ OSLOBODIOCI PALESTINE!!!

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je prof. dr Vojislav Šešelj - lider Srpske radikalne stranke.

Vojislav Šešelj je dao pregled Jom Kipurskog rata iz 1973.

– Što se tiče Jom Kipurskog rata, nisu se tu umešale ostale arapske zemlje, osim što je Irak imao najelitniju svoju tenkovsku diviziju da pomogne Siriji. Na vlasti u Iraku i Sriji bila su dva krila BAT partije. Irak je prednjačio u odbrani Sirije. Egipat i Siriju je dobro naoružao Sovjetski savez. Iznenada su i Egipat i Sirija udarili na Izrael, kada su najmanje očekivali. Iako su smatrali da je njihov bedem na Suecu neprobojan, Arapi su nabavili brodove sa ogromnim šmrkovima, probili bedem, iskrcali se na Sinaj. Bio je to strašan okršaj. Sirija je krenula da oslobodi Golansku visoravan. Onda su Izraelci u kontranapad da se isrckaju na drugu stranu kanala. Tada je intervenisao SSSR, Izrael je morao da obustavi dejstva i u pregovorima ceo je Suec predao Egiptu. Sirija je dobila svoj oslobđeni deo Golanske visoravni . kaže lider radikala.

On smatra da Hamas nije samo oslobodilačka organizacija, već više od toga

Palestinci su najobrazovaniji deo arapskog naroda. Užasavam se ovog izginuća. Šta su Izraelci mogli drugo da očekuju? Izrael ne dozvoljava da se ta država zaista oformi. Ne mogu da pobede Hamas. Nije Hamas samo organizacija. Hamas je ideologija i nije teroristička nego oslobodilačka organizacija. Kao što su Izraelci uzvikivali da će sve Palestince proterati, danas govore da će sve Hamasovce pobiti. Ako je Hamas napao Izrael, zašto je Izrael napao Siriju, pravdajući se da napada Hezbolah? Sirija nikada nije odgovorila na napade. Oslobodiće Sirija svoje teritorije i oslobodiće Golansku visoravan – zaključuje Šešelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠEŠELJ ZAGRMEO NA HAPPY TV: HAMAS je NEPOBEDIV – TO JE IDEOLOGIJA, TO NISU TERORISTI VEĆ OSLOBODIOCI PALESTINE!!!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter