Izvor:
07.09.2016 u 15:10
0

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA: Kriminolog otkriva zašto je SRBIJA puna STRANIH AGENATA! (VIDEO)

Nakon hapšenja penzionisanog majora Čeda Čolovića pod optužbom da je bio hrvatski špijun, u medijima se pojavila informacija da je on samo jedan od onih koji su angažovani od strane Hrvatske sigurnosne obaveštajne službe, kao i da ih u Srbiji trenutno ima oko 30.

Jedan beogradski medij je izneo saznanje da su pojedini hrvatski špijuni donedavno bili na veoma važnim političkim funkcijama u Vojvodini.

Po nekim podacima u Srbiji je trenutno angažovano najmanje 200 stranih agenata, koji rade za oko dvadesetak obaveštajnih službi.

Kriminolog Zlatko Nikolić otkrio je u jutarnjem programu televizije Happy zašto je Srbija interesantna stranim obaveštajnim službama.

Pogledajte njegov odgovor na ovo i još neka pitanja, kao i zašto je po njemu Čedo Čolović "sitna riba".

HappyTv.rs
Foto: twitter.com/kurirvesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter