Izvor:
23.08.2019 u 16:43
0

STEVAN ĐOKIĆ O ULOZI ŽENA U KRIMINALU: „Postoji više nivoa prostitucije. Žene su mnogo opreznije od muškaraca!“ (VIDEO)

Savetnik za istrage, bezbednost i odbranu Stevan Đokić podelio je svoje bogato iskustvo sa gledaocima emisije Posle ručka. Govoreći na temu prostitucije on je naglasio da moramo napraviti razliku između elitne i drugih vidova.

– Kada pričamo o prostituciji moramo znati da postoji više nivoa. Postoji elitna prostitucija i o njoj se ne govori. Kod nas je bila aktuelna jahting prostitucija. Što se tiče žena u organizovanom kriminalu, one nisu samo u prostituciji, postoje neke stvari koje su žene radile kao što je prenošenje informacija. Kada je trgovina ljudima u pitanju preko 70 posto ljudi koji trguju ljudima i lažu su žene. Problem je što policija i istražni organi imaju neku dozu odbojnosti i ne rade to kao kada hapse muškarce – rekao je Stevan Đokić.

Đokić je otkrio jedan slučaj trgovine ljudima.

– Radili smo nešto vezano za sestre iz Beograda koje su nestale. Srbija je tranzitna zemlja i uspeli smo da odreagujemo na vreme. One su bile vrbovane od strane dve Rumunke koje su radile sa Italijanima. Žene u kriminalu su mnogo opreznije i opasnije nego muškarci – zaključio je Đokić u emisiji Posle ručka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter