Izvor:
24.11.2019 u 20:39
0

TELEMASTER VREMENSKA PROGNOZA: U Beogradu sutra sunčano! (VIDEO)

U Srbiji umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Krajem dana vetar u slabljenju. Minimalna temperatura od 0 do 8°C, maksimalna dnevna od 10 do 15°C.
U Beogradu u ponedeljak pretežno sunčano. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 5°C, maksimalna dnevna 13°C.

U Srbiji u utorak umereno oblačno, ponegde i uz maglu tokom većeg dela dana. U sredu pretežno sunčano i toplije. U toku večeri u severozapadnim, a u četvrtak i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje sa kišom. Četvrtak će biti najtopiji dan sledeće sedmice, a maksimalna temperatura od 13 do 19°C. U petak malo svežije, ali i dalje relativno toplo za ovo doba godine.

Biometeorološke prilike mogu imati nepovoljan uticaj na srčane bolesnike, kao i na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičare. Mogući su glavobolja, razdražljivost i bolovi u kostima i zglobovima, naročito u košavskom području. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana pažnja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter