Izvor:
11.10.2019 u 07:51
0

trivunac dodatak

Pitanje naroda svim progresivnim ljudima je jasno da naropd nije kriv. On nije govorio protiv Srba, pitanje je stava države prema Kosovu i on je od 1913 godine problematičan. To je bilo 2005 godine, on je tada gledao na Tačija i Haradinaja kao na ratne poglavice.

Čim se vratio Milošević u Beograd počeo je ustanak OVK.

Veliki problem je iskustvno koje imaju albanci, kao što je mišu mačka najveći protivnik nije svestan da postoje mnogo veće životinje. Albaniji je najveći problem njen Srbija, mi mislimo obrnuto. Kurti je ubeđen da je Srbija igrač Rusije a mi smo igrači Nemačke. Prethodni premijer Tači i Haradinaj kažu da su oni komandanti na Ibru i da se oni bore za ideale koje Rusi hoće da unište.

Mislim da je to iluzija, postoji doza sentimenta.

Nije Rusija bezopasna ali u Srbiji je idela da je ruski uticaj relevantan. Srbija je otišla na zapad kada je tito potpisao pakt 51 i tada je bilo jasno u kom pravcu idemo.

Nužan je sporazum Albanaca i Srba. Ako pogledamo situaciju čitavog regiona teška je situacija u svim zemljama. 1923 veterani wwI su osnovali internacionalu. Novu Jugoslaviju su stvorili anarhisti. Čitao sam Meštrovića i oni su došli 1911, 1912 dočekivao ih je Apis, Voja Stanković. I onda vođa Krsto Cicvarić je organizovao da oni u vilama deflorišu mlade Beograđanke (čitao Marić kod Čerine). Krsta je bio protiv veza sa ženama generalno i smatrao da ga to politčki hendikepira. reporod je zabranjen jer je objavio Kropotkinov tekst. U Poljskoj je aktivna borba protiv deložacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter