Izvor:
01.10.2018 u 14:46
0

Večerašnju (21 čas) „ĆIRILICU“ ne smete propustiti: SVE O VELIKOM POVRATKU NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Malo ko je verovao da je Novak Đoković kadar da se vrati u teniski vrh posle niza problema koji su ga zadesili pre dve godine.

Promena stručnog štaba, bolovi u laktu praćeni operacijom, te promena reketa, samo su neke od stvari koje su Novaka udaljile od mesta koje mu nesumnjivo pripada.

Ipak, živa legenda belog sporta iznenadila je sve, pa i samog sebe, kada je u pitanju brzina njegovog povratka na nekadašnji nivo.

Naime, posle šokantne eliminacije u četvrtfinalu Rolan Garosa nije ni znao da li će nastupiti na sezoni turnira na travi, ali je prelomio da hoće i iz ove perspektive bila je to jedna od njegovih najboljih odluka u karijeri.

Nole je osvojio Vimbldon, zatim jedini masters koji mu je nedostajao (Sinsinati), a sjajno leto krunisao trijumfom na US Openu.

Zbog svih ovih podviga autor i voditelj kultne emisije "Ćirilica" Milomir Marić u goste je pozvao Novakovog oca Srđana i jednog od njegovih prvih trenera Nikolu Pili'a, koji će nama običnim smrtnicima, pokušati da dočaraju s kakvim su se sve izazovima suočavali Nole i cela njegova porodica.

Zato budite uz Happy televiziju od 21 čas i obavezno pogledajte "Ćirilicu"!

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter