Izvor: Tanjug
17.05.2023 u 15:08
0

GRADSKA UPRAVA SAOPŠTAVA: Potpisan Memorandum o razumevanju između Dubaija i Beograda

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić potpisao je danas sa generalnim sekretarom Izvršnog veća Dubaija Abdulom Mohamedom el Bastijem Memorandum o razumevanju između Grada Dubaija i Grada Beograda, saopštila je Gradska uprava.

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Dojave o bombama stigle u 115 osnovnih i srednjih škola

Kako se ističe u dokumentu, Dubai i Beograd će promovisati razmenu informacija, znanja i iskustva u oblastima od zajedničkog interesovanja.

-Gradovi žele i spremni su da u narednih pet godina intenzivno sarađuju u sledećim oblastima: pametni gradovi, razvoj grada i urbanizam, stanovanje, zdravstvena zaštita i starost, otvoreni podaci, kultura i kulturno nasleđe, privreda, poljoprivreda i turizam, kao i sport- navodi se u Memorandumu.

Potpisivanju su prisustvovali predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenica gradonačelnika Vesna Vidović i drugi predstavnici Grada Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter