Izvor: Tanjug
30.12.2022 u 11:09
0

NIKOGA NE MRZIM! Nikola Nedeljković poručio da voli i poštuje svoju zemlju

Nikola Nedeljković koji je na Kosovu i Metohiji proveo u zatvoru šest meseci rekao je danas tokom sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da nikoga ne mrzi kao što su ga optužili i osudili, već da samo voli i poštuje svoju zemlju

Nikola Nedeljković koji je na Kosovu i Metohiji proveo u zatvoru šest meseci rekao je danas tokom sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da nikoga ne mrzi kao što su ga optužili i osudili, već da samo voli i poštuje svoju zemlju.

Nedeljković je naveo da se nikada nije bavio politikom i da ga ona i ne zanima i zahvalio predsedniku, Kancelariji za Kosovo i Metohiju i srpskom narodu što su od početka bili uz njega i njegovu porodicu i pružali im punu podršku.

VUČIĆ SE SASTAO SA NIKOLOM NEDELJKOVIĆEM I PONUDIO MU POSAO: „Želeli su da slome jednog mladića samo zato što je Srbin“ (VIDEO)

– Bitno mi je da kažem da ne mrzim nikoga, kao što su me optuživali i osudili, samo volim i postujem svoju zemlju, volim svoje i to je to – kazao je Nedeljković.

Predsednik Vučić je kazao da se za ponude za posao koje je Nedeljković dobio nisu ranije dogovarali.

– Mi se nismo dogovorili, Nikola ovo prvi put čuje, u svakom slučaju kada sam video vaš zagrljaj tog dana toliko mi je značilo, vaš dom u Sremčici mi je bio dom svakog našeg čoveka u Srbiji i gde god da živi, hvala što si imao mirnu, hladnu, ali čvrstu srpsku glavu da to sve izdržiš – kazao je Vučić Nedeljkoviću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter