Izvor:
20.10.2019 u 10:55
0

RAZOTKRILA IVANA MARINKOVIĆA! Nije očekivao da će mu SVE SASUTI U LICE! (FOTO, VIDEO)

OVO NIJE OČEKIVALA: Za 18ti rođendan čula glas svoje MAĆEHE! Prilikom uključena saopštila joj je OVU VAŽNU VEST! (FOTO, VIDEO)

Prilikom ulaska Ivana Marinkovića u vilu "Parova" nastala je prava drama. Ornela Mijatović iznela je kontrovetne informacije o njihovom poznanstvu:

Na fejsbuku mi je slao poruke i onda mi je tražio broj telefona i ja sam mu prosledila. Pisao mi je da sam lepa. Ponudio je da me poveze na Zvezdaru jer smo sedeli do pola 5. On vozi jedan sivi opel. Znam ga ceo život. Upisan mi je Ivan Indijanac! Jelena nije bila tu kada je pio i kada je sve ostalo radio. Rekao je da mu je žao da ostavi svoju devojku Jelenu jer je dugo sa njom. Ja ne lažem! – ispričala je Ornela. Ivan je vidno iznerviran negirao sve detalje koje je Ornela iznela:

Znaš li ti koliko se takvih osoba kao ti zakačilo za mene? Izmišljaju neke priče. A zašto bih ja tebe vozio kuči? Gde živiš ti?! Malo pre si pomenula neku ulicu, ne znam ni gde je! Znam da se pališ na mene! To se sve vidi! vikao je Ivan.

U sukob se umešala i Nevena Kalaver koja je iznela još zanimljivih detalja iz privatnog života Ivana Marinkovića.

"JA NEMAM KOPIJU"! Ivan Marinković svojim NADMENIM stavom stekao NEPRIJATELJE pri samom ULASKU! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto::Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter