Izvor: BSC Happy
19.11.2023 u 20:51
0

SMEŠNO JE DA ČUJEM TVOJE OPTUŽBE! Marija Zaharova zagrmela na predsednicu Moladvije, evo i zbog čega

Zaharova se obrušila na predsednicu Moldavije.

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da je smešno što predsednica Moldavije Maja Sandu, koja ima i pasoš Rumunije, optužuje Rusiju za mešanje u lokalne izbore u toj zemlji.

– Smešno mi je da čujem optužbe moldavske predsednice, koja ima rumunsko državljanstvo, o mešanju u tamošnje izbore. Sandu ne može da sprovodi interese koji nisu strani – rekla je Zaharova, prenose „RIA Novosti“.

Sandu je ranije kazala da njena zemlja „nema zajedničke teme za diskusiju sa Rusijom“ i optužila je Moskvu za „nepoštovanje interesa građana Moldavije“.

U Moldaviji se u nedelju održava drugi krug lokalnih izbora, a građani biraju gradonačelnike u 273 grada i naselja širom zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter