Izvor:
19.09.2016 u 14:18
0

HAPPYTV.RS SAZNAJE: Beograd uskoro dobija GROBLJE ZA KUĆNE LJUBIMCE!

Kako portal srećne televizije saznaje glavni grad Srbije uskoro će dobiti groblje za kućne ljubimce! Naime, kako kaže izvor iz uprave grada sve je spremno da Beograđani konačno počnu da sahranjuju svoje ljubimce na dostojanstven način.

-Imajući u vidu potrebu građana za sahranjivanjem svojih kućnih ljubimaca, Grad Beograd je pokrenuo projekat izgradnje Groblja za kućne ljubimce, čija je realizacija u toku. Realizacijom ovog projekta Grad Beograd će se svrstati u red mnogih evropskih gradova, koji svojim građanima omogućavaju sahranjivanja kućnih ljubimaca na primeren način – kažu iz Sekreterijata za komunalne i stambene poslove.

Takođe se napominje, gde građani trenutno mogu da sahrane svoje uginule životinje.

Građani mogu sahranjivati svoje kućne ljubimce na odrerđenim mestima i na način koji su definisani posebnim aktom na osnovu Zakona o veterinarstvu, odnosno Pravilnikom o načinu razvrstavanja i postupanja sa sporednim proizvodima životinjskog porekla, veterinarsko-sanitarnim uslovima za izgradnju objekata za sakupljanje, preradu i uništavanje sporednih proizvoda životinjskog porekla, načinu sprovođenja službene kontrole i samokontrole, kao i uslovima za stočna groblja i jame grobnice. Primena navedenog Pravilnika je u nadležnosti Uprave za veterinu, Ministarstva poljoprivredu i zaštite životne sredine Republike Srbije – kažu u Sekreterijatu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/filmsbyAmy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter