Izvor: Happy BSC
29.07.2021 u 16:40
0

MIRA BANJAC I GRADONAČELNIK BEOGRADA U POSETI STAROM DVORU: Nagrade koje stižu sada imaju poseban značaj

Gradonačelnik prof. dr Zoran Radojičić se danas u Starom dvoru susreo s Mirom Banjac, kojoj je na nedavno završenom Sofestu, filmskom festivalu u Sopotu, dodeljena nagrada „Statueta slobode” za doprinos filmskoj umetnosti.

VAŽNO:

POTPISANI SPORAZUMI U SKOPLJU! Vučić: Od 2023. nema više granica za građane Srbije! OPEN BALKAN – NOVO IME ZA MINI ŠENGEN (VIDEO)

Lučić: Počelo osnivanje Telekoma u Severnoj Makedoniji

ADVOKAT ZORA DOBRIČANIN RAZJASNILA NEDOUMICE U SLUČAJU BELIVUKA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Zvali su me da ih branim – evo zašto sam ODBILA!

SUTRA OPTUŽNICA PROTIV BELIVUKA I MILJKOVIĆA? Istraga sprovdena protiv ukupno 31 osumnjičenog!

– Nemam reči da opišem zadovoljstvo ovog trenutka, što sam u prilici da razgovaram s Mirom Banjac. Svaka njena izgovorena reč, svaka njena rečenica je mudrost i može da bude savet za ceo život – rekao je gradonačelnik Zoran Radojičić.

On je naglasio da će razgovor s Mirom Banjac dugo pamtiti.

– Bila mi je čast što sam u ime svih Beograđana Miri mogao da zahvalim na svemu što je učinila za Beograd, na svim lepim i nezaboravnim trenucima u svim serijama, filmovima i pozorišnim predstavama. Nagradom koju je Mira dobila u Sopotu, Beograd je poslao poruku dubokog poštovanja i zahvalnosti ovakvoj glumačkoj veličini – zaključio je prvi čovek prestonice.

Mira Banjac je zahvalila gradonačelniku Radojičiću na prijemu i naglasila da je poslednji put u zdanju Starog dvora bila kada je gradonačelnik Beograda bio Branko Pešić, čiji se mandat završio davne 1974. godine, pre 47 godina, navodi se u saopštenju Sekertarijata za informisanje,

    – Hvala gradonačelniku Radojičiću što je u ovaj dom doveo kulturu, hvala mu na iskrenim čestitkama za nagradu koja mi je dodeljena. Nagrade koje stignu sada, u ovo moje kasno vreme, imaju jedan potpuno drugačiji značaj. To su nagrade kojima morate čuvati dostojanstvo i ne smete ići ispod te nagrade – istakla je Mira Banjac.

    Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter