Izvor: blic
29.07.2021 u 17:21
0

VESIĆ SE PRIMIO VOZAČA GSP-a KOJI JE PRONAŠAO OSTAVLJENO DETE: Hvala u ime Grada Beograda!

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić primio je danas u Starom dvoru vozača GSP-a Vladimira Milovanova i zahvalio mu u ime Grada Beograda na gestu spasavanja ostavljene bebe u autobusu.

Prijemu je prisustvovao i izvršni direktor za finansijske poslove GSP-a Dejan Krstović, stoji u saopštenju Sekretarijata za informisanje.

VAŽNO

PETKOVIĆ SAOPŠTIO: Dragici Gašić obezbeđeni lekovi i nova vrata

VUČIĆ IZ SKOPLJA: „Dijalog Beograda i Prištine je nemoguće nastaviti konstruktivno dok Kurti njega ne opstruira“ (VIDEO)

MINISTAR VULIN PORUČIO: Niko nije jači od države i zakona!

PUTIN POSLAO POMOĆ: Ruski avioni gase vatrenu stihiju u Turskoj! (FOTO)

Vozač Vladimir Milovanov je podsetio na situaciju koja se desila juče, kada je na terminusu „Lešće” zajedno sa jednim putnikom primetio usnulo dete i dodao da je odmah obavestio dispečera i Policiju, nakon čega su sačekali i Hitnu pomoć i socijalnu službu.

– Dete je spavalo, a kada se probudilo, dobilo je sok i malo smo se družili dok nisu došli nadležni. Kamere su zabeležile kada je majka izašla zajedno sa drugim putnicima, a dete nisam ni primetio dok nismo došli do okretnice. Klima-uređaj je radio – istakao je Milovanov.

Dete je pronađeno juče na liniji 101.

Vesić je naglasio da je ovo jedan divan gest koji pokazuje da građani uvek mogu da se oslone na ljude koji rade u našem komunalnom sistemu.

– Ovo je i prilika, osim što je to znak zahvalnosti Skupštine grada prema njemu, da se podsetimo da u gradskom prevozu imamo skoro tri hiljade vozača i da su to ljudi koji rade svaki dan, i vikendom i za praznike. Oni, kao i drugi radnici komunalnog sistema Grada Beograda, rade u interesu građana i nemaju baš puno odmora. Mi se, naravno, trudimo koliko možemo da poboljšamo njihove uslove rada i da povećamo njihove plate iako su one danas bitno veće nego pre osam godina i iznose u proseku između 70 i 75 hiljada – istakao je Vesić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter