Izvor: Tanjug
15.09.2021 u 22:30
0

RADOJIČIĆ: Velika mi je čast da sugrađanima čestitam današnji praznik

 Zaboravili smo da budemo ponosni na nasu zastavu i našu himnu i da sa dostajnstvom nosimo te simbole i prenosimo na našu decu, a kroz njih smo mnogo jači, poručio je večeras gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

PROČITAJTE JOŠ: Manifestacija „Dan tradicije“ u Beogradu

On je  rekao da mu je velika čast što može sugrađanima da čestita današnji praznik Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave i da je ponosan, kako zbog samog praznika, tako i zbog toga što je Beograd uvek mesto gde se svi okupljaju i svi slave.

Radojičić je poručio da je ovo dan srpskog dostojanstva i ponosa.

VAŽNO: Nova knjiga Gorana Vesića „Varoš beogradska“

Gradonačelnik je izrazio posebno zadovoljstvo što ima priliku da u Beogradu ugosti gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i što, kako je istakao, ““možemo svi zajedno da proslavimo ovaj izuzetno važan dan za nas““.

Radojičić je uputio poziv svima u Srbiji i Republici Srpskoj da zajednički brane osnovne interese, kako je rekao, na različite načine u skladu sa prostorom koji im politika ostavlja u tom smislu, ali je naglasio da je najvažnije nacionalno jedinstvo, koje i današnji praznik simbolizuje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter