Izvor: Tanjug
26.02.2023 u 14:11
0

„SPREMNO SMO DOČEKALI SNEG, PUTEVI U BEOGRADU ČISTI“ Poručio ministar Vesić

Putari su spremno dočekali sneg, i svi putevi koje održava Javno preduzeće „Putevu Srbije“ su čisti, poručio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

-U ovom trenutku, na autoputevima, brzim saobraćajnicama i putevima koje održavaju ‘Putevi Srbije’ nalazi se više od 400 različitih vozila koja ih održavaju- rekao je Vesić prilikom obilaska punkta „Puteva Srbije“ na Konjarniku.

MINISTAR VESIĆ PORUČIO: „Ulaganja u kapitalne investicije Srbije su viša nego u svim zemljama Zapadnog Balkana zajedno!“

Ministar je precizirao da je za ovu zimu obezbeđeno 90.000 tona, od kojih je do sada potrošeno 37.000 tona.

-Imamo dovoljne količine soli da očistimo puteve, ako bude većih padavina i u narednom periodu -dodao je Vesić.

Punkt „Konjarnik“ je jedan od četiri punkta u „Puteva Srbije“ Beogradu, pored punkta u Dobanovcima, na Orlovači i u Vrčinu.

Brnabić i Šapić obišli rekonstruisano omladinsko pozorište „Dadov“

Količina rezervi soli na „Konjarniku“ je veća od 1.500 tona soli, a ukupno na teritoriji Beograda – 2.500 tona, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

-Potpuno smo spremni dočekali ovaj sneg, jer je obaveza ‘Puteva Srbije’ i preduzeća koja za njih rade, da putevi budu čisti. Zato sam zahvalan svima, a danas je više hiljada ljudi na terenu, koji rade kako bi putevi u Srbiji bili čisti. Oni na taj način pokazuju kako se radi svoj posao- poručio je ministar Vesić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter