Izvor: Tanjug
14.09.2021 u 12:40
0

KORONA NA KiM: Obolelo 47 osoba, tri preminule

U srpskim sredinama na Kosovu u poslednja 24 sata koronavirus je potvrđen kod 47 ljudi od ukupno 124 testiranih uzoraka, a preminule su tri osobe, saopštio je Krizni štab Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

Ukupno je 272 aktivnih slučajeva zaraze.

PROČITAJTE JOŠ:  MILICA ĐURĐEVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ko crta mete na našu zemlju? JA TO ZOVEM PATOLOGIJOM!

U poslednja 24 sata u Kosovskoj Mitrovici je devet novobolelih, u Zvečanu sedam, u Leposaviću osam, a u Zubinom Potoku tri. 

Na centralnom Kosovu u poslednja 24 sata je zabeleženo 20 novoobolelih.

PROČITAJTE JOŠ:  KORONA U PČINJSKOM OKRUGU: Još 189 zaraženih, 114 iz Vranja

U Gračanici su dva nova slučaja obolevanja, u Peći jedan, u Kosovskoj Kamenici pet, Prizrenu i Prilužju po jedan, u Štrpcu tri, a u Gnjilanu sedam.

Od poslednjeg izveštavanja tri osobe su preminule, dve u Kosovskoj Mitrovici i jedna u Leposaviću.

Od početka pandemije ukupno su preminule 162 osobe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter