Izvor:
24.12.2018 u 15:17
0

Amerika zvanično zatražila da uđe u dijalog Beograda i Prištine? Evo šta traže srpske vlasti! (FOTO)

– Promena formata u ovom trenutku nije tema o kojoj se raspravlja – rekao je Dačić

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je danas da SAD nisu tražile da uđu u dijalog Beograda i Prištine i da za sada nema zvaničnih inicijativa o promeni formata dijaloga.

– Tu ne mislim na svakodnevne izjave o proširenju formata koje dolaze od prištinske strane. To je izraz nezadovoljstva koje oni imaju prema Federiki Mogerini. Sa druge strane, ni SAD ne traže da uđu u dijalog. Promena formata u ovom trenutku nije tema o kojoj se raspravlja – rekao je Dačić novinarima.

On je dodao da, ako dođe do promene formata, onda će Srbija tražiti da u tome učestvuje i Rusija, čiji su predstavnici još ranije rekli da hoće.

– Nismo valjda ludi da se proširi format sa onim zemljama koje su priznale Kosovo, a da Rusija i Kina ostanu po strani – rekao je Dačić.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter