Izvor:
03.05.2017 u 00:02
0

AMSS: POSLEDNJEG DANA PRAZNIKA POJAČAN INTEZITET SAOBRAĆAJA! (VIDEO)

Veći broj vozila se očekuje na autoputevima i prilazima većim gradovima, najviše Beogradu, na frekventnim naplatim rampama, i na Ibarskoj magistrali, saopštio je danas AMSS.

Na naplatnim rampama su zadržavanja trenutno do 10 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije, koji vozače savetuje da pripreme tačan iznos za naplatu putarine kako bi ubrzali prolazak.

Zbog kiše koju meteorolozi najavljuju u večernjim satima u pojedinim krajevima Srbije, apelujemo na vozače da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, da ukoliko dođe do zastoja i usporene vožnje, ne ulaze u rizična preticanja i obilaženja kolona, navodi AMS S u saopštenju.

Nešto usporenija vožnja vozače očekuje na deonicama gde se izvode radovi, a gde je potrebno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije na šta podsećaju iz JP Putevi Srbije.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta, osim na GP Sremska Rača sa BIH, gde se na ulazu u Srbiju vozila zadržavaju oko 60 minuta.

Sutra će se na državnom putu I B reda broj 22, na deonicama Preljina -Gornji Milanovac i Gornji Milanovac-Svračkovci, od 7 do 17 časova izvoditi radovi na popravci i zameni odbojne ograde.

Takođe 3. maja, izvodiće se radovi na poboljšanju površinske raskrsnice opasnog mesta u Svilajncu, raskrsnica br.2, spoj državnog puta II A reda broj 160 i državnog puta II A reda broj 162.

Sutra od 7-16 časova, na državnom putu I A reda broj 1, petlja

Jagodina- petlja Batočina (na lokaciji sa automatskim brojačem saobraćaja 1294 Batočina) izvodiće se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz u zoni od 100 metara. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a saobraćaj će se iz vozne i preticajne trake preusmeravati

kroz zaustavnu traku.

U sredu 3. maja od 9 do 17 časova zbog radova biće povremeno

zatvorena brza i vozna saobraćajna traka na autoputu u smeru ka Novom Sadu iz pravca Subotice i to na deonici kod naplatne stanice Subotica-jug. Radovi su obezbeđeni privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter