Izvor: Tanjug
31.01.2021 u 14:18
0

BELEKSPO POSTAJE PUNKT ZA VAKCINACIJU: Danas dezinfikovan, narednih dana otvaranje i Zavoda za biocide

Osim punktova za vakcinaciju i kovid ambulanti, ekipe Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju dezinfikovale su danas i Belekspo centar, koji će narednih dana postati novi punkt za vakcinaciju u Beogradu.

PROČITAJTE I:

METEOROLOZI NAJAVILI DRASTIČNU PROMENU VREMENA: Meteo alarm upaljen zbog kiše i snega, od utorka MNOGO toplije

OKSFORDSKI UNIVERZITET SA NAJNOVIJIM PODACIMA: Srbija 1. u EVROPI, a 3. u svetu po BROJU VAKCINISANIH

DANAS PAUZA: Beograd na dobrom 21. mestu po broju vakcinisanih ljudi, a ove opštine u Srbiji su LIDERI

SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA STRAVIČNO UBISTVO U PANČEVU: Policija još traga za ostalim beguncima

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U NEMAČKOJ SE NE SMIRUJE: Važe rigorozne mere, ovo su pravila koja važe za građane Srbije

Dr Katarina Šerović, epidemiolog u Zavodu za biocide, rekla je da se još ne zna kada će tačno početi vakcinisanje Beograđana u ovom centru i najavila da će za vakcinisanje narednih dana biti otvoren i Zavod za biocide i medicinsku ekologiju

Ona je objasnila da se punktovi za vakcinaciju na Sajmu dezinfikuju svakoga dana a u domovima zdravlja po potrebi, jednom nedeljno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter