Izvor: KOSOVO ONLINE
01.10.2023 u 14:47
0

BELI VENAC ZA STEFANA: Petar Petković prisustvovao sahrani Srbina ubijenog u Banjskoj

Povorku sa telom ubijenog Srbina Stefana Nedeljkovića u Vrnjačkoj Banji, gde će biti sahranjen, dočekao je veliki broj garđana, koji su počeli još jutros da se okupljaju da ga isprate na večni počinak, a prisutan je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Građani su počeli da se okupljaju nešto pre 11 časova, a policija je zaustavila saobraćaj u trenutku kada je telo ubijenog Srbina stiglo u Vrnjačku Banju.

Na sahranu je stigao i Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM, koji nosi veliki venac.

SUZE I MUK U LEPOSAVIĆU: Građani i kolege iz Doma zdravlja na ispraćaju ubijenog Igora Milenkovića

Okupljeni građani imaju majice sa različitim natpisima poput: „Zvečan je Srbija“, „Kosovo je Srbija“.

Navijači Crvene Zvezde su povorku dočekali na samom ulazu u Vrnjačku Banju, gde su napravili bakljadu, kao poštu preminulom Nedeljkoviću, jer je bio simpatizer ovog kluba.

U povorci su desetine automobila, mahom sa Kosova, a odmah iza vozila sa telom Nedeljkovića je automobil u kojem su članovi njegove porodice, i dva puna autobusa sa Kosova.

Nedeljković je ispraćen na večni počinak i u svom rodnom Zvečanu, odakle su njegovi posmrtni ostaci dopremljeni u Vrnjačku Banju, gde će biti održana sahrana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter