Izvor: BSC Happy
01.09.2023 u 22:15
1

Bogoljub Karić prvacima poželeo srećan početak školske godine: „Gledate u jednu veličanstvenu budućnost“

Boguljub Karić obratio se danas prvacima i čestitao im polazak u školu, ujedno iskoristio je priliku i da im na lep način dočara šta ih to čeka u budućnosti.

 Dobar dan dragi moji mališani, danas je najradosniji, najsvečaniji dan u vašem zivotu. Prvi dan kada idete u školu sa svojim roditeljima, vode vas vaši roditelji, vaše deke i bake. Gledate u jednu veličanstvenu budućnost, koja se otvara pred vama. To je novi svet, novi život za sve vas, započeo je Karić, pa dodao:

Učitelji koji vas uče i učiteljice su vaše nove mame i tate, oni posvećuju svoj život, kako bi od vas sutra stvorili ljude, koji mogu da vode, rukovode, rade na ovoj planeti, na ovoj predivnoj lepoj planeti gde smo svi rodjeni. Shvatite da današnji dan, Prvi Septembar, predstavlja najveću radost i veselje u životu svih vas, a i nas vaših baka, deka i roditelja. Ja vam želim svu sreću, svu lepotu života, da doživite i da se srećete samo sa lepim starıma u životu, samo sa dobrim mislima, uvek radosni i veseli. Sve sto je loše, zaboravite, ostavite sa strane, jer život nije jednostavan, u životu nailazite na mnoge stvari, ali ih sa usmerenjem i edukacijom vaših učitelja vi ćete uspeti da sve to prevazidjete, a to je najvažnije danas za vas i vašu budućnost. Da budete veseli, razigrani, ceo život da vas prati sreća, ljubav i zadovoljstvo. Upoznaćete predivnu decu, vaše drugare, vaše devojcice, sa njima ćete zajedno da rastete, da se razvijate, rekao je on i istakao da je osnovna škola najlepši period života.

Osnovna škola to je nesto najlepše, srednja škola to je jos lepše. Počinju zaljubljivanja, to je novi svet za vas, to je jedan dar od Boga veličanstven. Dolaze i fakulteti tu ste još daleko zreliji i onda koračate u budućnost osvajanja ove planete. Svako ce birati svoju lepotu, u svom životu šta želi da bude i čemu ce se posvetiti. Tako da Bogoljub vas savetuje da budete slobodni, veseli, snažni i hrabri, nebojte se ničega. Kada dodjete kući kao moja deca, kao unuci naši, obavezno ispričajte mami i tati sva dešavanja koja su se desila tog dana u školi. Šta vas je pitala učiteljica, učitelj, o čemu ste pričali, o čemu ste razgovarali, kako ste se igrali, sta ste pisali, sve to ispričajte za ručkom sa mamom i tatom. To mi u porodici Karić tradicionalno poštujemo i radimo. To je najvažnije. Probajte da ubedite mamu i tatu da svake nedelje idu u crkvu obavezno, jer je to veoma važno za vas i vaš razvoj.

Ja vas volim puno i ljubim, živeli vi meni na mnogaja ljeta, da budete najspešniji jer Srbija je izrodila apsolutno najveće šampione na svetu u svemu, od nauke do sporta, još hiljadu godina će se koristiti ono što je naš Nikola Tesla zamislio, osmislio i ostvario.Danas posle 100 godina generacija, naše jos uvek nisu spremne ni svesne da prihvate sve ono što je on zapisao, napisao i ostavio budućnosti. Vi ćete biti sutra naše nove Tesle, naši šampioni, ljubimo vas i volimo na mnogaja ljeta, živeli vi nama. Srećan polazak u skolu. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić, poručio je na kraju gospodin Karić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Bogoljub Karić prvacima poželeo srećan početak školske godine: „Gledate u jednu veličanstvenu budućnost“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter