Izvor:
16.07.2017 u 16:16
0

Bosanka Esma Voloder najlepša žena Australije !

Esma Voloder, poreklom iz BiH, ponela je titulu nejlepše žene Australije.

Nakon pobede lepa Esma izjavila je da veruje u dobro i da stvari uvek mogu biti bolje.

– Zahvalna sam Bogu, porodici i svima koji su bili uz mene i pružili mi podršku. Ponosna sam što sam predstavljala Australiju, mada sam u srcu predstavljala i Australiju i BiH. Uprkos svojim uverenjima, ako verujemo u ono što je dobro, možemo raditi zajedno i učiniti ovaj svet lepim i podnošljivim mestom dok smo ovde – rekla je nakon krunisanja.

sma je samo nakon četiri meseca od rođenja, napustila BiH tokom ratnih ’90-tih. Živela je jedno vreme u izbegličkom kampu, a potom je sa roditeljima otišla u Australiju.

Ova predivna devojka je diplomirala psihologiju i trenutno radi kao kriminolog u Melburnu. Manekenstvom se uspešno bavi već godinama, a 2008. godine bila je Miss Teen Victoria.

izvor/blic

foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter