Izvor: Tanjug
30.12.2023 u 18:37
0

DEDA MRAZICE I POKLONI U SRBIJA VOZU: Polasci novogodišnjih vozova organizovani su do Užica, Niša, Vršca i Valjeva

Na železničkoj stanici Prokop danas sa perona kreću novogodišnji vozovi, a pomoćnica direktora za marketing i komunikacije "Srbijavoz" Danica Čanović je rekla da će putnici imati priliku da se fotografišu sa Deda Mrazicama, da dobiju poklone i igraju kvizove.

„Kompanija ‘Srbijavoz’ tradicionalno organizuje novogodišnje vozove i veliko nam je zadovoljstvo što smo i ove godine organizovali novogodišnje polaske“, rekla je Čanović za Tanjug.

Prema njenim rečima, polasci novogodišnjih vozova organizovani su iz Užica, Niša, Vršca i Valjeva.

„Drago nam je da smo doprineli novogodišnjoj čaroliji i ulepšali vožnju našim vozovima svim našim putnicima. Program je jedinstven, po njemu smo već i prepoznatljivi, naši animatori su pripremili i određene kvizove za naše najmlađe putnike, ali sadašnje iskustvo je pokazalo da i stariji putnici podjednako uživaju u čitavom programu“, navela je Čanović.

Ona je ukazala da je kompanija „Srbijavoz“ pokrenula projekat sa Galerijom Matice srpske i Muzejom Jugoslavije za posetu muzejima u Novom Sadu i Beogradu i dodala da putnici imaju priliku da za 36 minuta dođu od jednog do drugog grada.

„Ovi praznici su idealna prilika da pozovemo sve ljubitelje umetnosti, sve naše putnike, da posete ove prestižne institucije kulture, da putuju našim ‚Sokolom‘ i uživaju u divnim izložbama“, naglasila je Čanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter