Izvor: BSC happy portal
01.10.2023 u 12:49
0

LAZARA SU IZVUKLI IZ KOLONE: Detalji hapšenja Srbina koji je krenuo na sahranu

Srpska lista se oglasila povodom najnovijeg hapšenja koje se desilo na administrativnom prelazu Jarinje.

KURTI UHAPSIO SRBINA KOJI JE KRENUO NA SAHRANU JEDNOG OD UBIJENIH PRIJATELJA

„Uz ćutanje međunarodne zajednice nastavlja se progon srpskog naroda na Kosovu i Metohiji od strane Kurtijevog režima. U trenutku velike žalosti na severu Kosova i Metohiji svakoga dana se ređaju incidenti koje izazivaju Kurtijevi specijalci, pa je nakon jučerašnjeg prebijanja trojice mladića u Zubinom Potoku, danas na administrativnom prelazu Jarinje, iz kolone vozila građana koji su išli na sahranu tragično nastradalog Stefana Nedeljkovića izvučen i lišen slobode Lazar Janićijević, i odveden u nepoznatom pravcu.

Porodici i prijateljima nije dato nikakvo obrazloženje ovakog ponašanja policajaca na prelazu, niti im je predočen razlog za njegovo lišenje slobode. U ovom trenutku advokat pokušava da sazna gde se nalazi gospodin Janićijević. Ova otmica, i brutalnost Kurtijevog režima očigledno je posledica ćutanja međunarodne zajednice koja sada i bez oklevanja očigledno dozvoljava sve ono što Kurti radi srpskom narodu, a što su do pre nedelju dana činili prikrivenouz lažne pozive Kurtiju da deeskalira situaciju.

Sada je više nego jasno da je Srpski narod pred očima KFOR-a, Euleksa, UNMIK-a i svih lažnih dušebrižnika za ljudska prava ostavljen na milost i nemilost Kurtijevog režima“, navedeno je u zvaničnom saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter