Izvor:
08.07.2017 u 15:56
0

ĐOKOVIĆ U BOLJEM PIHOLOŠKOM STANJU: Verujem da sam na prvom mestu! (foto)

Novak Đoković govorio je za srpske novinare o odnosu Andrea Agasija i Marija Ančića, njegovih trenera, ali i o tome kako se oseća sada u odnosu na Rolan Garos.

– Meni je, pre svega, jako drago da su Mario i Andre prihvatili da budu ovde sa mnom. Njih dvojica se veoma dobro slažu, što je izuzetno bitno… Na neki način, svi smo na istoj 'stranici', barem kada je pristup i način razmišljanja na pitanju – u odnosu na taktiku, tenis, ali i generalni pristup tenisu uopšte. Veoma smo slični u tom pogledu, pa stvari samim tim bolje teku i funkcionišu – smatra Novak.

Trostruki šampion nastavlja takmičenje na Vimbldonu duelom sa Ernestom Gulbisom u trećem kolu, oko 15.30 na Centralnom terenu, a Letonac se izjavom da 'previše ne voli Novaka' pobrinuo sa 'neprijatnu' uvertiru susreta

– Osim njih, tu je i moj fizioterapeut Uli iz Argentine, u petak je bio tu i Baki, moj drugar iz detinjstva, moj stric, Eduardo i Elena, koji su stalno sa mnom… Prosto, svi ljudi koji su u mom boksu i koji emituju taj pozitivni 'vajb' su tu sa razlogom i svako doprinosi sa svoje strane i na svoj način kako bih ja bio u mogućnosti da pružim svoj maksimum – dodaje Đoković.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter