Izvor: BSC HAPPY
18.01.2023 u 23:00
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima! NE PROPUSTITE!

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ovog četvrtka sa nama će biti: Vladan Glišić– advokat Narodna mreža i Stevica Deđanski– analitičar. Preko Skype-a u emisiju će se uključiti iz Njujorka glumac Dejan Jelača.

U nastavku jutarnjeg programa u goste nam dolaze Borko Kasanski– Srpski telegraf, Marko Lakić -Politika i Srđan Graovac– Centar za društvenu stabilnost. Analiziraće temu „EP: Srbija da se uskladi sa spoljnom politikom EU“.

Vladan Vlajković– nekadašnji oficir Vojske Jugoslavije odgovoriće na temu „Momčilo Perišić – nije ratni zločinac, da li je špijun?“

O muslimanima u četnicima govoriće nam istoričar dr Nikola Žutić.

Na temu „Konačni pad ili povratak Mila?“ pričaće istoričar prof.dr Aleksandar Raković.

Ekonomisti prof.dr Ljubodrag Savić i prof. dr Bojan Dimitrijević govoriće na temu „Stručnjaci Svetskog ekonomskog foruma predviđaju recesiju“.

„OLUJA – FILM KOJI NAM JE TREBAO SVIH OVIH GODINA“ je tema za reditelja filma „Oluja“ Miloša Radunovića.

U nastavku jutarnjeg programa gostovaće Nedeljko Dražić– analitičar i Dejan Lučić publicista. Govoriće o temi „Evropa u opasnosti od američke špijunaže“.

Za kraj emisije o preventivnim pregledima govoriće dr Vladan Batnožić– direktor DZ Železnice Srbija.

Probudite se uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter