Izvor: HappyBSC/Tanjug.rs
22.09.2020 u 15:57
0

DONALD TRAMP DOLAZI U SRBIJU! Grenel potvrdio Vučiću!

Specijalni savetnik predsednika SAD Ričard Grenel poručio je danas da će SAD ispuniti obećanja data predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i srpskom narodu.

SAZNAJTE I OVO

KORONA PRESEK: Konačno bez preminulih!

OGLASIO SE KRIZNI ŠTAB: Evo šta je ODLUČENO povodom uvođenja vanrednog stanja 1. oktobra

Bebe rođene u jesen često su podložne alergijama, poznati su i razlozi

– Amerikanci su nestrpljiv narod, a administracija Donalda Trampa je još nestrpljivija i hoćemo da ispunimo obećanja, koja smo dali vama, predsedniče Vučiću i premijerko Brnabić. Ne želimo samo da se bavimo rečima i političkom simbolikom već da se usmerimo ka ekonomskom razvoju –  istakao je Grenel u Palati Srbija.

Grenel, koji je prethodno prisustvovao potpisivanju Zajedničke izjave kojom je ozvaničeno otvaranje regionalne kancelarije DFC u Beogradu, poručio je srpskm narodu da može da ih drži za datu reč:

– Držite nas za reč, mnogo obećanja je dato narodu Srbije u prethodnom periodu. Držite nas za reč ne samo za vašingtonski sporazum, već i za prethodna tri, koji se tiče uspostavljanja avio linije i železničke linije i izgradnje autoputa – naglaiso je Grenel.

Dodao je da je važna simbolika, ali da ona ne obezbeđuje hranu na stolu i da će se zato Amerika potruditi da se ispune obećanja i otvore radna mesta u Srbiji.

Specijalni izaslanik predsednika Amerike Ričard Grenel je na današnjoj konferenciji za novinare istakao da je predsednik SAD Donald Tramp zainteresovan da poseti Srbiju.

On je naveo da su Donald i Ivanka izrazili želju da dođu u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ…

PUTIN PIŠE ISTORIJU I SLUŠA OVOG SRBINA Ovo je jedina istina o sovjetskim oslobodiocima Jugoslavije! (VIDEO)

DOLIJAO! Vozač ubica u pritvoru, sa njim i pomagači

ALARMANTNO UPOZORENJE EVROPE Droge je sve više, pandemija nije oborila krijumčare!

HOROR U SMEDEREVU: Majka ostavljala dete (2) samo i zaključano u kući po nekoliko dana

– Predsednik Tramp je zaista ozbiljan u toj nameri, ali još uvek nemamo datume – izjavio je Grenel.

Predsednik Aleksandar Vučić je prokomentarisao dolazak Donalda Trampa:

– Tramp je prihvatio moj poziv za dolazak u Srbiju – rekao je predsednik i našalio se – A ja sam insistirao kao svaki Srbin kad počne da navaljuje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter