Izvor:
30.10.2018 u 14:55
0

Isplivali tajni dokumenti: Tramp bio ubeđen da će postati predsednik SAD još 1986!

"Svojom kandidaturom želi da bude novost u američkoj istoriji. Želi da se kandiduje kao nezavisni kandidat. Nije član ni Demokratske ni Republikanske stranke, premda ga obe žele u svojim redovima", navodi se u dosijeu.

Čehoslovačka služba još tada procenjuje da je Tramp siguran u pobedu, mada to izgleda nerealno. StB je 1978. godine prvo otvorio dosije Ivane Zelničkove, a potom ga dopunio informacijama o njenom suprugu, navodi "Respekt", koji je tekst objavio u saradnji sa britanskim Gardijanom. Ivana Zelničkova, bivša manekenka, koja je posle postala poslovna žena, 1977. godine udala se za Trampa, sa kojim ima troje dece — Donalda Juniora., Ivanku i Erika.

Komunistički režim u nekadašnjoj Čehoslovačkoj propao je 1989. godine u takozvanoj Plišanoj revoluciji, a StB, koji je tesno sarađivao sa sovjetskim službama, raspušten je 1990.

novosti.rs
Foto: Twitter/realDonaldTrump,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter