Izvor: Blic.rs
05.11.2020 u 09:34
0

IZ HITNE POMOĆI PORUČUJU: U udesu na Smederevskom putu lakše povređena žena

U Beogradu se prošle noći dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena, rečeno je medijima  jutros u Hitnoj pomoći.

Do nezgode je došlo u 19.55 na Smederevskom putu, a žena stara 40 godina prevezena je u Urgentni centar sa lakšim povredama.

Ekipe Hitne pomoći su u toku prethodne noći intervenisale 86 puta, od čega šest puta na javnom mestu.

PROČITAJTE JOŠ

NA METI NOVOG KLANA? Alajbegoviću se lekari BORE za ŽIVOT, izrešetan TREĆI PUT ove godine!

SITUACIJA U SRBIJI SVE GORA! Reagovao Štab za vanredne situacije, OVO su HITNE MERE

PREMINUO KOŠARKAŠ! NBA u suzama! (VIDEO)

Tokom noći službi hitne pomoći javljali su se i hronični bolesnici, uglavnom pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama i građani sa povišenom temperaturom koji su se raspitivali za simptome prehlade ili kovida-19.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter