Izvor: Tanjug
30.05.2022 u 15:39
0

MAJMUNSKE BOGINJE MOGU I DO SRBIJE Iz Ministarstva zdravlja poručuju da nema mesta panici!

Državni sekretar Minsitarstva zdravlja Mirsad Ðerlek izjavio je da se, ako su majmunske boginje registrovane u Sloveniji, može očekivati da dođu i do Srbije, ali da ne treba širiti paniku.

„Zaista ne treba dramatizovati i širiti paniku, jer, ionako imamo narušeno mentalno zdravlje zbog dvogodišnje pandemije, a izuzetno nam je važno da ga očuvamo“, rekao je Ðerlek za Tanjug.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da ima mesta za oprez, pripremu i posmatranje, te poručio da je zdravstveni sistem Srbije spreman da odgovori mnogo težim izazovima.

„U ovom trenutku nema mesta panici, pratićemo i prilagodićemo se uslovima kakvi budu u datom trenutku“, rekao je Ðerlek.

BIL GEJTS PREDVIĐA NOVU POŠAST: Sledeća pandemija biće BIOTERORISTIČKA!

Kada je reč o virusu korona, Ðerlek je apelovao na sve da i dalje budu oprezni, jer, podseća, još nismo završili sa pandemijom.

„Jeste virus mnogo slabijeg potencijala nego što je bio, ali ono što nam je pokazao, jeste da uvek budemo oprezni, mada sam ja optimističan i mislim da naredna jesen neće biti kao prethodne, i da ćemo mnogo bolje proći“, rekao je Ðerlek.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter