Izvor:
04.01.2018 u 15:32
0

Marej odustao od Melburna, čeka se Đokovićev pozitivan signal!

Britanski teniser Endi Marej odlučio je da propusti prvi Grend slem u sezoni – Australijan open.

Mareja muči povreda kuka i zbog toga je doneo odluku da ne igra na Otvorenom prvenstvu Australije.

Endi se nadao da će se vratiti na turniru u Brizbejnu, ali je 48 sati pred početak turnira morao da otkaže. Samo nekoliko dana kasnije stigla je i potvrda da Mari neće biti spreman za Australiju.

Nastavak rehabilitacije je jedna od opcija. I operacija je takođe jedna od opcija, ali šanse da bude uspešna nisu toliko visoke koliko bih ja želeo. Zato je druga opcija i nadam se da ću je izbeći – rekao je Marej.

S druge strane, organizatzori grend slema u Melburnu uvereni su da će novak Đoković, uprkos problemima, biti spreman za početak turnira.

Pričao sam sa Novakom. Isplanirao je svaki sat dana od trenutka kada je došao u Australiju do početka prvog Grend slema. Biće spreman – rekao je Kreg Tili, a prenosi "Tennismash".

b92.net
Foto: twitter/djoker nole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter