Izvor: BSC Happy
11.02.2023 u 09:51
0

„NAŠA NAJLEPŠE DOMAĆINSTVO SRBIJE“: Predsednik objavio ovonedeljnu pobedničku fotografiju (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju u okviru konkursa na temu "Najlepše domaćinstvo Srbije", a reč je o fotgrafiji autorke Isidore Ćosić iz Mionice.

-Isidora Ćosić iz Mionice kaže da je njen otac Milivoje najbolji domaćin i da zaslužuje da svi to vide i čuju!- napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

-Naše domaćinstvo čuva baka Vida, uz pomoć tate. Baka se brine o ogromnoj farmi, a tata ima podrum rakije stare čak 40 godina kao i sušaru za meso. Nedavno je podigao i ogromnu drvenu kuću, a tu je i košarkaški teren, napisala nam je Isidora uz ovu fotografiju.
Ona za domaćinstvo svoje porodice tvrdi da nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a mi smo se saglasili -naveo je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter