Izvor: HAPPY BSC
22.02.2023 u 20:13
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO, SRBIJO“ NA TV HAPPY: Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić objasniće sve benefite „Beogradske kartice“

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ovog četvrtka to su: Zoran Spasić – stručnjak za međunarodnu politiku, Đorđe Todorov – Centar za društvenu stabilnost i Dejan Mastilović – novinar i publicista, a putem Skajpa u emisiju će se iz Čikaga uključiti Nenad Bumbić – analitičar.

Nakon prelistavanja štampe u goste nam dolaze Borko Kašanski – Srpski telegraf, Nemanja Zavišić – Centar za društvenu stabilnost i Dejan Vukelić – urednik portala Objektiv, a za njih je rezervisana tema „Vučić spreman za Kurtijeve trikove u Briselu“.

Dragomir Andan – bivši direktor policije RS je naš sledeći gost koji će govoriti na temu „Novi sukob Šmita i Dodika“.

„Bez razgovora o ZSO u Briselu?“ je tema za naše sledeće goste, a to su: Branko Pavlović – advokat i Demo Beriša – predsednik Matice Albanaca u Srbiji, dok će se u emisiju iz Moskve uključiti Branko Vlahović – dopisnik Večernjih novosti.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić govoriće o konceptu Beogradske kartice, a odmah posle njega u goste nam dolazi lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj sa temom „Bezobzirni napadi na Vučića“.

Žarko Popović – bivši načelnik Odeljenja za krvne delikte i Nataša Dražić – psihijatar govoriće o slučaju devojčice koja je do smrti pretučena u Zaječaru.

Za kraj jutarnjeg programa u goste nam dolazi Srđan Malešević – pisac sa temom „Misija čoveka na planeti zemlji“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter