Izvor: Happy BSC
23.01.2021 u 20:45
0

NIKAD POKAZANA BOL! SUROVO ISKRENA ISPOVEST O ZAROBLJENIM JUNACIMA: Kapetan Dragan slomiće i najhrabrije (VEČERAS na HAPPY TV u 20.50)

U surovo iskrenoj ispovesti Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, u emisiji “Iza brave” HAPPY televizije otkrio je mnoge tajne kojima je bilo umotani njegovo hapšenje i izručenje Hrvatskoj. On je otkrio i ko ga je izdao iz Srbije. Sada se mnogi, koji su bili u toj prljavoj igri, u panici da li su na listi prozvanih.

Večeras vas u emisiji „Iza brave“ očekuje priča o zarobljenim junacima u hrvatskoj Lepoglavi, neverovtnoj sudbini Milorada Ulemeka Legije i Zvezdana Jovanovića, nikad pokazanom bolu..surova ispovest koja usud prati srpski narod, ono što večeras bude rekao kapetan Dragan slomiće i najhrabrije.

PROČITAJTE JOŠ

UŽASNA NESREĆA KOD BORA: Devojku slučajno upucao verenik

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI NARUČENOG UBISTVA BIVŠE SUPRUGE: Angažovao batinaše da bresude njegovoj ženi

MANIJAK ISTRAUMIRAO DETE: Uznemiravao devojčicu na autobuskoj stanici u Nišu, komšije upozoravaju da mu to nije prvi put

ISPLIVAO SNIMAK ŽESTOKOG SUKOBA Kapetan Dragan i Šešelj u žestokom sukobu dok Hrvati pucaju (IZA BRAVE, večeras u 20.50)

HAOS NA ZVEZDARI: Muškarac se ZAKLJUČAO u stanu, preti da će se UBITI!

– Nisam verovao da ću ikada biti uhapšen. Prvo, nije postojalo razloga za to, jer kapetan Dragan, pa onda patrijarh Pavle, zatim prazan prostor, pa Slobodan Milošević. U pritvoru sam ostao 11. punih godina. Bez optužbe. Posle nisam ni verovao da ću da izađem iz zatvora – rekao je kapetan Dragan u emisiji „Iza brave“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter