Izvor:
12.05.2017 u 16:23
0

NIŠIKORI SE BOJI ĐOKOVIĆA: Nole je sjajan, nema mnogo slabosti!

Protiv njega nemam dobar skor", poručio je Japanac.

Srpski teniser Novak Đoković u četvrtfinalu mastersa u Madridu igraće sa Japancem Keijem Nišikorijem, koji je u dva seta bio bolji od Davida Ferera

Đoković i Nišikori odigrali su do sada 13 mečeva, a srpski teniser slavio je na čak jedanaest.

I pored toga što drugi teniser sveta ove sezone ne briljira, Kei je svestan sa mu neće biti lako.
“Protiv Novaka nemam dobar skor. On je sjajan igrač, težak. Nema mnogo slabosti. Moram da igram najbolji tenis, ako želim da ga pobedim. Biće to sjajna prilika za mene da vidim koliko trenutno mogu. Novak je veliki izazov, pokušaću da uživam u meču”, poručio je Nišikori.

Nišikori nije bio optimističan ni prošle godine na Australian Open-u, kada je tokom intervjua bio upitan za mišljenje o Đokoviću.

"Biće veoma teško, Novak igra odlično" – prokomentarisao je Japanac tada i bio je u pravu, s obzirom da je taj meč izgubio a Novak je te godine osvojio turnir u Australiji.

Meč Đoković – Nišikori igra se danas od 12 časova.

Izvor: mozzartsport.com, HappyTV
Foto: YouTube/printscreen: Tennis Warden, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter