Izvor: Tanjug
06.08.2022 u 07:19
0

NOĆ ZA NAMA: U Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nezgode i nebrojano intervencija Hitne pomoći!

U saobraćajnoj nesreći u Glavnoj ulici u Zemunu, na Muharu, teško je povređen muškarac star 28 godina, rečeno je  u Hitnoj pomoći.

NOĆ ZA NAMA: Mladić ranjen iz vatrenog oružja, prebačen na VMA

U Beogradu se, osim ove saobraćajne nesreće, dogodila još jedana u ulici Pere Velimirovića u Rakovici, a u njoj su lakše povređene dve osobe.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su ukupno 102 puta, od toga 27 na javnom mestu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najčešće su se javljali hronični bolesnici, a ekipe su intervenisale i zbog povreda zadobijenih u tučama, kao i zbog osoba koje su prekomerno upotrebljavale alkohol, saznaje se u Hitnoj pomoći.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter