Izvor:
18.12.2019 u 20:41
0

NOVI SKANDAL DIREKTORA NAMENSKE: Milovanović pred suđenje vređao porodicu poginulog radnika iz Lučana!

Suđenje optuženima za eksploziju u fabrici "Milan Blagojević – Namenska" u Lučanima 2017. godine, u kojoj su poginula dva radnika – mladić Milomir Milivojević i Milojko Ignjatović, nastavljeno je juče u Osnovnom sudu u Ivanjici. Tužilaštvo je optužnicu podiglo protiv Radoša Milovanovića, generalnog direktora, Vladimira Lončarevića, rukovodioca pogona "Raketno gorivo" u kojem se dogodila nesreća, i Tome Stojića, rukovodioca Sektora bezbednosti i zaštite u toj fabrici.

Ovo suđenje od početka prati napetost, ali i skandalozni događaji. Na prvom ročištu, iz fabrike su organizovano došli radnici kako bi dali podršku direktoru Milovanoviću, ali se događaj ispred ivanjičkog suda pretvorio u sraman skup jer je napadnuta porodica poginulog mladića. Na prošlom ročištu, pre oko mesec dana, okupila se podrška porodici. Juče nije bilo skupova niti kontraakcija, ali se negativno istakao direktor fabrike Radoš Milovanović. On je pre suđenja isprva uputio psovku sestri i majci nastradalog Milomira Milivojevića.

– Ne želim da ponavljam psovku, imamo je na snimku. Pre suđenja je direktor mene i majku opsovao i uvredio najgorom i najprimitivnijom psovkom. Posle suđenja je ocu rekao da je đubre – kaže za "Blic" sestra poginulog mladića Mirjana.

POGLEDAJTE JOŠ:

MOTIV UBISTVA VLASNIKA MENJAČNICE: Sumnja se da je ubica čekao da Pantelić zatvori menjačnicu da bi ga napao!

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter