Izvor: HappyBSC
12.07.2020 u 10:39
0

Od sutra OPET svakodnevne KONFERENCIJE za štampu kriznog štaba!

Prvi put u sistem kovid bolnica ulazi Institut za reumatologiju u Beogradu.

Situacija u Nišu i jugoistočnoj Srbiji je nepovoljna sa tendencijom da pređe i u vanrednu, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović.

Sutra počinju svakodnevne konferencije za medije Kriznog štaba zbog pogoršanja situacije. Prvi put u sistem kovid bolnica ulazi Institut za reumatologiju u Beogradu.

SAZNAJTE JOŠ

TEŽAK UDES kod Majdanpeka: Mladić (18) POGINUO na licu mesta!

Dr Ranković upozorava na PIK korona virusa: TEK ĆEMO IMATI VEĆE BROJKE!

U Srbiji danas OSETNO HLADNIJE, večeras RAZVEDRAVANJE!

Maske u zatvorenom prostoru, fizička distance od druge osobe, izbegavanje mesta gde se okuplja veliki broj ljudi, držanje fizičke distance, grljenje i ljubljenje sa prijateljima, samo su neke od mera sa kojima moramo živeti.

Bar dok se ne pronađe vakcina, a to neće skoro, sva je prilika (sigurno ne još godinu dana), ili dok ne steknemo kolektivni imunitet, a sve su šanse da ni od toga nema ništa u skorije vreme. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter