Izvor: NOVA
27.03.2024 u 10:55
0

OGLASIO SE I DEKA NESTALE DEVOJČICE: „Ne znam kako je moguće da je nestala, tražimo je i nadamo se, snajka i sin su u policiji“

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je juče oko 13.45 sati u Banjskom polju kod Bora, potraga je ušla u 20 sat, a od deteta nema ni traga. Milan Ilić, deda devojčice, prvi put se oglasio za Nova.rs o nestanku unuke i otkrio šta se dešava na licu mesta.

Kako navodi na početku razgovora, on se trenutno nalazi na licu mesta, ali još uvek nema nikakvih novih informacija.

„Tražimo supruga i ja, ovde smo na licu mesta. Žena je juče završila u Hitnoj, jedva stoji pored mene, ali tražimo, ne odustajemo. Čekamo odgovore, nadamo se. Ne znam šta da kažem“, kroz suze navodi potreseni čovek.

Kako dodaje, cela situacija sa nestankom devojčice mu deluje neverovatno.

„Ne znam kako je moguće da je nestala, snajka je pod stresom, sin isto. U policiji su oboje“, jedva je izustio Ilić.

Istakao je da je veliki broj policajaca na terenu.

„Policija je tu, sve službe su nam na raspolaganju, ljudi rade svoj posao, stvarno sam zahvalan kao čovek, kao deda deteta, samo da je što pre nađu“, zaključio je deda nestale devojčice.

Kako su komšije ranije ispričale za portal Nova.rs porodica devojčice nije često dolazila na imanje u ovom mestu, jedino je deda devojčice obilazio i sređivao. Međutim dan pre nestnka svi su došli, a devojčici se naprasno izgubio svaki trag.

Ovaj slučaj je prvi put pokrenuo sistem „Pronađi me“, po uzoru na američki Amber alert i gotovo celokupna srpska javnost obaveštena je o nestanku deteta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter