Izvor: ALO
27.03.2024 u 10:36
0

NESTANAK MALE DANKE PRIJAVLJEN DVA SATA KASNIJE: Evo šta se dešavalo dok porodica nije pozvala policiju

Kako saznajemo, po nestanku devojčice iz okolina dvorišta njene porodične kuće, detetova majka alarmirala je komšije i rođake.

– Meštani Banjskog Polja su oko dva sata sami tragali za detetom, ali kako je vreme odmicalo i nisu imali nikakve tragove, rešili su da pozovu policiji. Verovatno su mislili da nije mogla daleko da ode i da će je odmah naći, pa su se zabrinuli tek kada je prošlo dosta vremena – rekao je izvor blizak slučaj.

 

Po prijavi nestanka, nakon što je policija utvrdila da deteta nema pokrenuta je najpre lokalna potraga, a potom je pozvana pomoć i iz drugih gradova.

Na teren su ubrzo došli vatrogasci spasioci, pripadnici GSS, Žandarmerija, kao i loklani lovci, koji su se dobrovoljno pridružili potrazi.

Iako je policija skoncentrisala potragu na 8 km/2, naređena je provera protoka putnika i vozila preko graničnih prelaza i naplatnih rampi.

Takođe, pored svih mogućih opcija nestanka ispituje se i prisustvo divljih životinja u šumi.

Inače, nadležni organi su godinama unazad apelovali da se svaki nestanak prijavi odmah, i da građani prepuste potragu stručnim organima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter