Izvor: happbsc/k1
27.03.2024 u 10:24
0

SPACILAC IZ BORA TVRDI: Prošli smo SVAKO ĆOŠE, rudari se ovde teško kreću, a kamoli DETE!

Mogu da kažem da je gotovo nemoguće da je dete od dve godine tamo prolazilo. Tvrdim vam da smo prošli svako ćoše

Devojčica Danka Ilić (2) iz Banjskog polja kod Bora nestala je juče oko 13 sati. Od tog trenutka policija, vatrogasci, Gorska služba, građani, rodbina svi tragaju za detetom. U potragu za devojčicom uključili su se i rudari iz Bora.

– Organizovali smo se kao četa za spasavanje rudnika iz Bora i kompanije za podzemnu eksploataciju uglja Bogovina, Lubnica i Vrška čuka. Pretražujemo brestovačku reku. Od Brestovačke banje do Starog zlotskog puta do mosta na Brestovicu. Teren je jako nepristupačan. I mi ljudi koji smo osposobljeni za težak fizički rad u rudniku, teško se krećemo. Mogu da kažem da je gotovo nemoguće da je dete od dve godine tamo prolazilo. Tvrdim vam da smo prošli svako ćoše. Od Banskog polja i preko brda. Nastavićemo i dalje potragu u dogovoru sa policijom – kaže Miroslav iz čete za spasavanje rudnika iz Bora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter