Izvor: HAPPYBSC
28.07.2020 u 04:14
0

OVO JE POENTA MERA: Šta ako imate MILION bolesnih za NEDELJU dana u SRBIJI?

Dr Šekler je u „Ćirilici“ objasnio zbog čega je Srbija preduzela sve mere tokom prethodnih meseci. 

– Da li vi možete da ispitate kontakte ako nemate određeni broj zaraženih? Zamislite da imate 20.000 zaraženih dnevno, to su 100.000 ljudi. Zato vi morate da zatvorite zdrave! Država je sasvim solidnu stvar da bi preuzela kontrolu – započeo je dr Šekler i nastavio: 

PROČITAJTE JOŠ…

JEZIVO U GORNJEM MILANOVCU: Žena skočila sa mosta! U kritičnom stanju prevezena u Kragujevac

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

BEZ PRITVORA ZA NASILNIKE: Nogo i Knežević se brane sa slobode!

SPREMITE SE! Večeras u „Ćirilici“ tema koju NIKO NIKADA NIJE POKRENUO! (VEČERAS, 21 SAT)

– Medicina je napravila snažne proboje u imunologije, postala je superiorna sredinom dvadesetog veka. Neke nove bolesti koje su se pojavljivale rešavale su se brzo i nije bilo potrebe za karantinom. Ali, sada se pojavila sasvim nova bolest za koju nema leka. SARS i MERS je bio mnogo manje prenosiv. Cela poenta je da ako ne preduzimate ništa, virus će prelaziti sa čoveka na čoveka. Šta ako imate milion bolesnih za nedelju dana u Srbiji? Cela poenta je da budete na tom nivou da sve podnese zdravstveni sistem, to je poenta – nema zavere. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter