Izvor:
01.06.2017 u 16:36
0

POČELE RESTRIKCIJE VODE: Građani Grocke je dobijaju tek u 18 sati!

Već sa prvim toplim danima počeli su problemi sa vodosnabdevanjem u pojedinim delovima prestonice, a najviše na opštini Grocka gde je došlo do restrikcija.

– Usled radova, odnosno ispiranja, i kompletnog pražnjenja vodovodne mreže, po vrlo toplom vremenu došlo je zatim do veće potrošnje vode u donjem delu naselja Boleč. Sistem tokom noći nije stabilizovan, tako da smo prinuđeni da privremeno isključimo ulice koje gravitiraju ka Smederevskom putu, kao i deo naselja Ritopek.

Vodu ćemo pustiti ponovo u 18 časova. U slučaju da nakon preduzetih mera ne uspemo da podignemo sistem, odnosno da potrošači iznad Lovačkog doma ne dobiju vodu, bićemo prinuđeni da tu grupu, kao i grupu koja se vodosnabdeva preko podstanice koja se nalazi u ulici 1. maja, isključimo ponovo u 22 do 5 časova ujutru.

Molimo naše korisnika da štede vodu do stabilizacije sistema”, saopštili su iz “Vodovoda i kanalizacije Grocka”.

Izvor: Blic.rs

Twitter/Yumreza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter