Izvor:
20.03.2018 u 20:37
0

PUCNJAVA U SREDNJOJ ŠKOLI U ANAPOLISU: Nekoliko osoba je povređeno!

U srednjoj školi u gradu Anapolisu u američkoj saveznoj državi Merilend, došlo je do pucnjave, prema izjavi portparola lokalne policije prijavljeno je da je nekoliko osoba povređeno, ali se još ne zna težina njihovih povreda, niti da li ima mrtvih.

Lokalni šerif je putem Tvitera zamolio roditelje da ne dolaze do škole.

Nakon što je objavljena vest o pucnjavi, ništa više se o tom slučaju ne zna, sem da su u istragu umešani istražitelji Saveznog biroa za alkohol, duvan, naoružanje i eksplozive.

Jedan od učenika, napisao je na svom Tviteru da je bio u učionici kada je došlo do pucnjave, kao i da nikada u životu učenici nisu bili toliko uplašeni.

Kako se navodi, škola, koju pohađa 1.600 učenika, nalazi se 70 kilometara od Vašingtona.

Do incidenta je došlo posle malo više od mesec dana od pucnjave u srednjoj školi na Floridi, u kojoj je ubijeno 17 učenika.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/AlgoScience

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter