Izvor: Tanjug
02.01.2023 u 08:28
0

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

 Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 kod petlje Pojate – Ražanj u smeru ka Beogradu, zbog radova na pojačanom održavanju zatvorena je leva kolovozna traka u smeru Niš – Beograd.

Saobraćaj je preusmeren u desnu kolovoznu traku i odvija se dvosmerno, do 15. januara, a petlja Ražanj otvorena je za saobraćaj.
Na istom auto-putu u zoni naplatne stanice Stara Pazova u smeru ka Beogradu, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji čeone naplatne stanice, do 15. maja.
Saobraćaj se odvija prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.
Kako je navedeno u saopštenju, izvode se radovi i na rekonstrukciji mosta Paljevo kod skretanja za naseljeno mesto Paljevo do 15. marta.
Za saobraćaj na mostu zatvorena je leva saobraćajna traka sa naizmeničnim propuštanjem vozila u desnoj traci uz semaforsku signalizaciju.
Na delu puta Čačak – Požega, u zoni petlje Pakovraće, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na izgradnji auto-puta Miloš Veliki, na deonici Pakovraće – Požega.
U zoni radova ograničena brzina kretanja vozila.
Na ulazu u Grocku, iz pravca Beograda, zbog radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac do 16. septembra u periodu od 7 do 17 časova izmenjen je saobraćaj uz naizmenično propuštanje vozila.
Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter