Izvor: Happy BSC
12.09.2021 u 22:37
0

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ko to plasira Veljine signale iz zatvora? Šta nam je činiti kada je u pitanju korona virus? Koliki je zapravo značaj Novaka Đokovića za Srbiju?

U današnjoj emisiji „Dobro jutro Srbijo“ govoriće se o aktuelnim temama u zemlji i regionu.

Bata Jugović-narodni poslanik,prof.dr Mina Zirojević-Institut za uporedno pravo i Marko Matić-Centar za odgovorne medije prelistavaće dnevnu štampu i govoriti o aktuelnim temama.

U nastavku emisije “ Dobro jutro Srbijo“ gosti emisije  Zoran Ostojić -urednik portala „Naši u svetu“ i Dragan Vujičić-Večernje novosti pričaće o poseti Angele Merkel u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠSAOBRAĆAJ POJAČAN: Usled radova na glavnim putnim pravcima!

Veljko Odalović- predsednik komisije za nestala lica Vlade Srbije govoriće o situaciji na Kosovu.

Milan Macura-pomoćnik ministarke rudarstva i energetike za energetsku efikasnost pričaće o subvencijama države.

Dejan Ignjatović- urednik sportske rubrike u Kuriru,skajp uključenje Dejan Jelača Njujork(Priča o Novaku) i Petar Milovanović-novinar sportske redakcije Sputnjika govoriće o Novaku Đokoviću i njegovim uspesima.

U nastavku emisije Ratko Dmitrović-ministar za brigu o porodici govoriće o medijskom ratu u regionu, i kakve poruke nam prenose.

PROČITAJTE JOŠ: ŽIVOTA STARČEVIĆ U EMISIJI „TELEMASTER“: Usled pogoršane epidemiološke situacije, biće organizovana tri modela nastave!

Boža Spasić- Penzionisani pripadnik službe državne bezbednosti govoriće ko plasira poruke i pretnje iz zatvora, kao i Veljine signale.

Prof. dr Vladimir Jakovljević -Mediinski fakultet u Kragujevcu govoriće o epidemiološkoj situaciji u zemlji i šta treba da se uradi povodom toga.

Zoran Ćirjaković- novinar i Aleksandar Pavić-politikolog pričaće o tome koja je sledeća imperija koja će doživeti poraz u Avganistanu.

Relja Mandal-mlada teniska nada i Dejan Kojić-teniski trener govoriće o novoj generaciji tenisera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter