Izvor: Alo.rs
28.01.2024 u 18:46
0

SLEDEĆE NEDELJE PONOVO HAOS I VREMENSKA KLACKALICA: Smenjivaće se sunce, kiša, sneg

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, ponegde na planinama provejavaće slab sneg.

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti pretežno oblačno, ponegde na planinama provejavaće slab sneg.

U Vojvodini ujutro slab mraz i ponegde magla, tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.

Vetar slab do umeren, severni i severoistočni, tokom noći u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od minus 4 do 2, najviša od 3 do 7 stepeni Celzijusa.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU: Pretežno oblačno, ponegde sa kišom i snegom

Uveče i noću delimično razvedravanje, a po kotlinama, rečnim dolinama i nizijama mestimično formiranje magle.

– U brdsko-planinskim predelima istočne i jugoistočne Srbije ponegde provejavanje slabog snega – navodi se u objavi RHMZ-a.

U Beogradu sutra ujutro i delom pre podne u nižim delovima grada magla. Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, severni i severoistočni, tokom noći u skretanju na jugoistočni.

Najniža temperatura od minus 3 do 0, najviša oko 4 stepena Celzijusa. Uveče i tokom noći ponovo formiranje magle.

Prognoza za naredne dane

Sredinom naredne sedmice ujutro mraz intenziteta od minus 7 do 0, a po kotlinama, rečnim dolinama i nizijama magla koja se ponegde može zadržavati i duže tokom dana. U ostalim krajevima suvo sa sunčanim intervalima.

U četvrtak posle podne na severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom.

U petak pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom. Za vikend suvo uz kratkotrajno razvedravanje. U ponedeljak, 05. februara novo naoblačenje sa kišom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter