Izvor: BSC HAPPY/ALO
16.08.2023 u 15:04
0

SRBIJA OPET POTOPLJENA: Kiša napravila haos u ovim delovima zemlje (VIDEO)

Nastavlja se uticaj visinskog ciklona nad Srbijom.

Na području Banata, Pomoravlja, Podunavlja, Braničevskog okruga i istoka Srbije više od 12 sati bez prestanka, padala je veoma jaka kiša praćena obilnim pljuskovima sa grmljavinom.

Samo tokom noći na području južnog dela Banata palo je 64 litara kiše po kvadratnom metru, koliko je izmereno u Banatskom Karlovcu, dok je u ovom mestu za manje od 24 sata palo 79 litara kiše po kvadratnom metru.

U Braničevskom okrugu u selu Kula u opštini Malo Crniće, izlila se nabujala Vitovnica.

SNAŽAN CIKLON NAD SRBIJOM: U pojedinim delovima zemlje NEVREME već počelo, evo gde će biti najjače!

Poplava je zabeležena i u selu Ranovac kod Petrovca na Mlavi. Inače, RHMZ je ranije najavio intenzivnije pljuskove sa grmljavinom i većom količinom padavina od 15 do 30 litara za kratak vremenskih period u Banatu, Podunavskom okrugu, Braničevskom i Borskom okrugu. Kao i da će duvati slab i umeren vetar, u planinskim predelima istočne Srbije povremeno i jak, istočni i severoistočni vetar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter