Izvor: Telegraf.rs
15.08.2020 u 09:13
0

STANJE NA SRPSKO-CRNOGORSKOJ GRANICI: Više automobila ulazi u Srbiju, nego što ide u Crnu Goru

Nakon nekoliko meseci u ponoć su konačno otvorene granice između Srbije i Crne Gore.

Na prelazu Gostun kod Prijepolja, koji važi za jedan od najzanimljivijih prelaza između ove dve zemlje tokom prvih nekoliko sati prošlo je oko dvadesatk vozila iz Crne Gore, a nešto manji broj automobila registrovan je da prelazi iz Srbije u Crnu Goru.

OVO MORATE ZNATI

NOVA PRAVILA ZA ULAZAK U SRBIJU: Obavezan PCR test za ove građane!

PADA BROJ ZARAŽENIH Od korone preminule 4 osobe (STATISTIKA)

BOŽOVIĆ: Otvaranje granice potvrđuje prijateljske namere SRBIJE

Na prelazu Gostun trenutno nema saobraćajnih gužvi, a na granici se čeka nekoliko minuta koliko je potrebno da pripadnici pogranične policije izvrše potrebne kontrole.

– Ovu vest sam dočekao sa oduševljenjem, svake godine letujem u Crnoj Gori i tu dobru naviku ne prekidam ni ove godine iako je korona virus bio neumoljiv ovih prethodnih meseci – kaže za RINU Stefan Kužet iz Beograda koji je rano jutros bio jedan od putnika koji je među prvima prešao granicu.

SAZNAJTE JOŠ

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU: Vazdušnom puškom gađao goste u kafiću! POGODIO SLAVLJENIKA U OKO!

HAOS NA TERAZIJAMA! „Ajkula“ Zorana Živkovića nije mogla da se zaustavi!

CRNA GORA OTVARA GRANICE SA SRBIJOM! Evo šta će putnicima najverovatnije biti POTREBNO ZA ULAZAK

Za srpske državljane koji prelaze crnogorsku granicu neophodno je da uz važeću ličnu dokumentaciju poseduju i negativan PCR ili ELISA test ne stariji od 72 sata, kao i da 15 poslednjih dana nisu boravili u zemama čijim građanima je ulazak u Crnu Goru zabranjen.

Crnogorci su svoju odluku o otvaranju granica sa Srbijom obrazložili kroz ekonomske i turističke faktore, pa ostaje da se vidi da li će srpski turisti uspeti koliko toliko da spasu ovogododišnju letnju sezonu na ovom delu jadranskog primorja.

Osim sa Srbijom, Crna Gora je u ponoć otvorila granice sa Kosovom, Albanijom, Severnom Makedonijom i Bosnom i Hercegovinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter